понедељак, 24. новембар 2014.

Pet shop je jedan jedini na pijaci, odlično je opremljen i na njih uvek možete da se oslonite. U njihovom asortimanu možete naći veliki izbor hrane, opreme i kozmetike za mace, kuce, ptice, glodare i ribice, kao i potrebne savete za vaše ljubimce. Kad je u pitanju hrana za kuce i mace u ponudi imaju neke od kvalitetnijih i najtraženijih brendova kao i onih manje poznatih, ali koji će takođe zadovoljiti apetit vašeg ljubimca:

Bento Kronen, Hills, Royal Canin, Schesir, Trainer, Fun dog, Fun cat, Kitekat,Ring, Chappi, Pedigre, Whiskas....i još puno proizvođača, takođe i kozevirane hrane.
Paštete, kobasice i sosići za kuce i mace će dopuniti ishranu vašeg ljubimca i učiniti ga srećnijim.


Svog malog ljubimca možete obradovati nekom poslasticom ili nekom od igračaka kao što su točkovi za hrčke, ili ljuljaške i merdevine za papagaje.


Uz to kod njih možete naći skoro svu potrebnu opremu za akvarijume kao što su pumpe, filteri, grejači, raspršivači, toplomeri, podloge, posteri, razvodnici, creva itd.
Ako imate nekog malog glodara kojem želite najbolje, nećete pogrešiti ako obiđete njihov pet shop. Ponudiće vam  najkvalitetniju hranu za glodare i ptice poznate belgijske kompanije Versele-Laga. Bilo da imate zeku, morsko prase, hrčka, činčilu, ili degua na pravom ste mestu. To isto važi i za velike i male ptice odnosno zebe, tigrice, nimfe, i velike papagaje.





Нема коментара:

Постави коментар