петак, 28. новембар 2014.

Sada kad je došao, nama omiljeni, period slava, a posle njega nam dolaze Nova godina i Božić, nemojmo razmišljati o dijeti...Povešćemo računa na proleće, a novembar, decembar, januar, ostavićemo samo za sebe, za svoju dušu. Naravno, ne mislim u ovom slučaju na ljude koji poste. Priprema svih tih đakonija, odlasci u goste...ne može čovek da odoli. Meni je dovoljno da vidim tortu i da se u meni probudi večita glad. Kad smo kod torti, u jednoj radnji sa kafom, možete da nađete prelepe, zaleđene torte od jednog, dva ili tri kilograma. Ovde možete da kupite ili da poručite ove lagane, kremaste torte.


Imate u ponudi švarcvald, nugat, čokoladnu, kao i kombinaciju čokolade i lešnika, čokolade i voća, lešnik sa šumskim voćem, posnu čokoladnu, posnu jafa tortu.



                       Pored torti tu su još i sitni kolači, minjoni, vanilice, takođe i posni kolači



...Kad smo kod slava, proslava, ića i pića, moram da kažem da na pijaci imate samo jedan diskont pića. Ovde nemate veliki izbor skupih pića, ali ako ste u nedoumici koje vino da kupite za ručak ili za poklon, ovde imate veći izbor vina domaćih proizvođača. To su izuzetno kvalitetna vina ...cena ne mora uvek da govori o kvalitetu.


















Нема коментара:

Постави коментар