петак, 26. децембар 2014.

Nova godina se bliži, ali nema one novogodišnje čarolije kao nekad. Za sve je kriv sneg, nema ga, da malo oživi zimu. Poslednjih par godina, jedino Coca-Cola reklame, mogu bar na neki način da nam približe onu pravu zimsku idilu. Morate priznati da se u jednom kratkom spotu, od par minuta vratite potpuno u detinjstvo, gledajući Santa Clausa kako sedi pored bogato okićene jelke uz gomilu poklona, dece, gostiju, uz zvuk novogodišnje melodije....I tako godinama unazad, Coka-Cola reklame  me oduševljavaju.
Možda ćemo i u ovu godinu ući bez snežne čarolije, ali sigurna sam da će se u domu svih nas naći bogata trpeza, okićena jelka i ispod nje pokloni za ukućane. To je jedan lep običaj koga se nikada ne odričemo. S obzirom na mere štednje koje nas očekuju u sledećoj godini, pokloni bi trebali biti što skromniji. Neke sitnice, lepo upakovane, sigurno ce obradovati vaše ukućane.
Predlažem da dođete na pijacu i pogledate sta sve možete da kupite za male pare. Osim poklončića, možete da obnovite vašu jelku nekim novim ukrasom.
Danas je pijaca izgledala ovako.




           
                                Ovde ćete, sigurna sam, pronaći nešto za sebe ili za poklon.

                               Poklončići urađeni dekubaž tehnikom, izgledaju baš privlačno.


                                Spremajte se polako za Božić.
                               ...I za mališane...svašta.

                                    Novogodišnji ukrasi za salvete.
                                           Ručno rađeni sapunčići.




















Нема коментара:

Постави коментар